Schuijren Design
copyright © all rights reserved

Referenties

Enkele opdrachtgevers van Schuijren Design:


Online recensies ontvangen van klanten:

Bas FZ heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 3 augustus 2018 · 
Ik kan Jozef Schuijren Photographics 1000% aanraden. Ontzettend veel mooie foto's gekregen. Bijzonder goede en snelle service. Zéér content met het resultaat! Thanx!

Denah Silvia  raadt Schuijren Design aan.5 oktober 2018 · zeer goede fotograaf, veel oog voor detail en belichting, snelle levering en prachtige bewerking, topkwaliteit en tevens een zeer leuke vriendelijke man, echt top

Karina Shaker  raadt Schuijren Design aan.27 november 2018
Goede fotograaf met geduld & mooie bewerking :)

Lidia Carreno  raadt Schuijren Design aan.4 oktober 2018 ·  Twee keer ben ik model geweest voor een shoot met Jozef. De eerste keer deden we een try out met projectmapping. Hiervoor moest ik naakt of zo goed als naakt zijn. Dit is niet zo makkelijk in combinatie met je op je gemak voelen als je dit nog nooit gedaan hebt. Maar Jozef is uiterst professioneel en wist mij op mijn gemak te stellen met zijn creatieve visie en ervaring in het werken met naaktmodellen. Ik kan Jozef aanraden als betrouwbaar, professioneel en ontzettend creatief met veel wijsheid over het leven.

Silvia Van de Laar heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 3 augustus 2018 · 
Jozef ist ein symphatischer Fotograf mit tollen Ideen. Er macht wunderschöne Bilder. Es hat viel Spaß gemacht mit ihm zu arbeiten und würde mich freuen wenn wir das nochmal wiederholen

James Keltner heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 9 juni 2018 · 
SOLID. CLASSY. REAL, AS IT SHOULD BE.

Dario Tirintino heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 7 november 2017 · 
Top fotograaf ��

Rebecca Thonhauser heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 4 oktober 2017 · 
Jozef is een top fotograaf! Het is erg fijn om met hem samen te werken. En hij levert snel en mooi werk.  Een absolute aanrader

Anne Emma van Benthem heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 15 augustus 2016 · 
Jozef heeft mijn beste vriendin en mij gefotografeerd met een poppenthema. Buiten het feit dat de foto's de mooiste zijn die ik ooit van mezelf gezien heb, was het een hele leuke ervaring. Hij stond open voor feedback, gaf goede aanwijzingen en controleerde of we het zelf allemaal oke vonden. Ik was heel nerveus aan het begin van de dag, en ging net zo blij als ik nerveus was weer naar huis. Top!

Laurent Hennekens heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 25 maart 2015 · 
als ik zeg dat Jozef Schuijren een geweldige fotograaf is dan doe ik hem en zijn werk tekort!!!! kijk gewoon naar zijn foto"s en zijn andere werk en je zult zien dat kunst en schuijren design hand aan hand gaan. om het toch in worden te omschrijven. een Master in zijn vakgebied!!!

Ellen Gerards-viehoff heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 27 november 2014 · 
Wat een geweldig mooi, creatief en origineel werk lever jij af!!

Janou Hausmans heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 27 november 2014 · 
Schuijren Desing heeft al vijf Krulpop edities met prachtige foto's vastgelegd! En daarnaast ook nog het logo en de posters ontworpen, ontzettend blij deze fotograaf altijd te mogen ontvangen op iedere editie! :)

Antoine Scheijen heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 26 november 2014 · 
Top fotograaf / Top ontwerper / Top persoon. Aanrader voor elk event dat je gaat organiseren, in vele vakgebieden bekwaam !!

Ton Bongaards heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 26 november 2014 · 
Jozef maakt geweldige foto's, vooral van live events maakt hij prachtige dingen. En dat is heel moeilijk om van evenementen en concerten zulke mooie plaatjes te maken. Zijn beste foto's zijn ook een statement, die een moment haarzuiver weergeven en het moment eruit laat tillen en het bijzonder maakt. Hij heeft echt de timing en het intuïtieve gevoel om een schijnbaar loos moment tot iets levensecht te maken. Erg knap. ook zijn andere projecten zijn van dusdanige kwaliteit dat hij je in een andere wereld brengt, en je meeneemt op een reis die voor ieder heel persoonlijk is en je eigen gevoel de vrije loop kunt laten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en hij maakt dat geheel waar.

Bas In de Braekt heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 26 november 2014 · 
Uitmuntende fotograaf en bewerker. Complimenten Schuijren Design.

Antonio Alvarez heeft Schuijren Design beoordeeld — 5 sterren. 26 november 2014 · 
Wat een geweldige fotograaf, mens en kunstenaar. Iedere keer verrast die weer met zijn kijk op de wereld!